Felszerelés bérlés

Ingyenes felszerelés gyermekeknek

Sífutóiskolánk a kezdetektől fogva segítette a családok téli sportolását azzal, hogy a táborozó gyermekeknek ingyen kölcsönöz sífutófelszerelést. Logikus is, hogy a szülők ne költsenek olyan felszerelésre amit a gyerekek gyorsan kinőnek. :)

Ingyen sífutófelszerelés!

Nézzük meg, hogyan is működik a kölcsönzés!

A táborba indulás előtt kb. 10 nappal emailt küldünk a gyermekes családoknak, amiben elkérjük a gyermek(ek) lábméretét és a magasságát. A gördülékeny lebonyolítás érdekében, érdemes ellenőrizni, hogy az átküldendő adatok helyesek-e. :)

Az indulást megelőző héten el kell jönni a gyermek(ek)kel a mintaboltunkba, hogy felpróbálhassa a sífutócipőt. FONTOS, hogy a gyermekek felpróbálják a cipőt, mert egy rossz méretű cipő képes megkeseríteni az egész család táborozását! Természetes ekkor átvehetőek a sík és a botok is. FONTOS! Hozz magaddal 10.000 Ft-ot a kaucióhoz!

A felszerelést mindenki magának hozza és viszi a táborba, illetve onnan vissza. Az indulás előtt jó móka a felszerelést felpróbálni otthon a szobában is. FONTOS, hogy a síkkel mozogni csak szönyegen szabad! A biztonság érdekében a botokat ne adjuk a gyermekek kezébe a szobában! A szőnyegen lehet gyakorolni az egy helyben fordulást, lehet emelgetéssel próbálgatni, hogy milyen érzés, ha sí van a lábunkon.

Bérleti díjak

A táboraink turnusai 5 naposak.

Sífutó felszerelés bérleti díjak

A táborozásból hazaérkezve a felszerelést 3 napon belül kell a mintaboltba visszahozni. Amennyiben a felszerelést rendben találtuk, visszakapod a 10.000 Ft-ot, amit kauciónak fizettél be.

Felszerelés bérlés budapesti sífutáshoz

Budapesti Havas Hétvége* kölcsönzési díj: 3.500 Ft

*1 pár sífutó felszerelés péntektől hétfőig, ha iskolánk oktatást tart Budapesten.