Partnereink

 

One Way logo

 

Finn sportszergyártó cég, amely egyedülálló sífutóbotjaival szerzett nevet. A 2012-13-as Világ Kupa szezonban mutat be új sífutócipőket, kötéseket és sífutósíket is. A 2010-11-es sífutó Világ Kupán tört be sikeresen a sportruházat piacra is meglepően eltérő design-nal amely a Francia sífutócsapat versenyzőin láthatunk. A nordic walkingozóknak is gyártanak felszerelést és az sem lenne meglepő, ha egyszer a síugrókon is feltűnne az ismert ONE WAY felirat.

 

 

Peltonen logo

Elsősorban sífutósíket gyártó ugyancsak finn cég. A Peltonen Skandináviában nagyon ismert, tradicionális márka, de egyre gyakrabban találkozhatunk Peltonen sífutósíkkel máshol is. A Peltonen innovatív csapata fejlesztette ki az első teljesen "waxmentes" futósít. 

 

 

Alpina logo

 

A nagymúltú szlovén Alpina cég lesiklócipőivel vált ismertté a téli sportok szerelmesei körében. Sífutócipőivel az elmúlt évtizedben jutott csúcsra a márka. Jelenleg a sífutó Világ Kupán versenyzők közel egy harmada versenyez az Alpina csúcsmodelljével.

 

 

Rex logo

 

A szintén nagymúltú finn wax gyártó története 1949-ben kezdődött. Három vegyészmérnök kezde a vállalkozást és már az 1952-es Helsinki Olimpián világhírre tettek szert forradalmian új megoldásaikkal. Azóta is a Rex márka a változásokhoz sikeresen alkalmazkodó – jobban előkészített pályák, gyorsabb futósík stb. – innovatív waxgyártó hírnévnek örvend.

  

 

 

Rossignol logo

 

 Egy francia sportszergyártó óriás, amelynek az északi sportokra gyáró üzletága nem a legnagyobb a cégen belül. Mégis a Rossignol márka egyértelműen a magas minőséget jelenti. Teljes termékpalettát kínálnak a sífutóknak is: futósít, sífutócipőket, sífutó botot és sífutó ruházatot is.